Părerile clienților


Iată câteva dintre mărturiile clienților noștri primite de-a lungul anilor

Dacă vrei să ne lași o părere sau ai o întrebare, contactează-ne


"Îmi place foarte mult faptul ca la un click distanță poți avea modul în care se pronunță acel cuvânt."
Daniel M, Olanda
"Felicitări pentru acest curs. Este de departe cel mai practic din tot ce am întâlnit. Eu trăiesc în Londra şi am absolută nevoie să învăţ limba engleză iar de la nativii englezi nu e foarte simplu fiindcă vorbesc repede şi mult. Vă mulţumesc anticipat şi vă doresc succes."
Georgeta Berkman, Londra, Marea Britanie
"Un curs FABULOS!!! Am ajuns sa lucrez in Norvegia nestiind deloc engleza. Am cumparat acest curs si astazi ma descurc destul de bine cu aceasta limba. Pentru cei care doriti sa incepeti sa studiati engleza nu ezitati,cumparati-l, veti face o mare INVESTITIE. Pentru noi ceilalti asteptam cu nerabdare o continuare a acestui curs in acelasi format."
Dragos Strimbeanu, Norvegia
"Sunt foarte încântată de acest curs, e ca şi cum aş avea un profesor lângă mine în plus e ceva mai bine pot să-l folosesc de câte ori nu inteleg, nu am reţineri, nu am colegi. Vă mulţumesc foarte mult! L-am recomandat şi prietenelor mele. Aştept poate îl puteţi realiza şi în limba franceză şi spaniolă"
Simona Tomșa Lenuța, Sevilia, Spania
"Este un curs interesant şi practic. Cel mai bun de până acum din ce am vazut."
Bogdan Zlei, Iaşi, România
"Foarte folositor, practic şi distractiv în acelaşi timp."
Claudiu Varea
"Am ascultat lecţia demonstrativă, mi-a plăcut foarte mult şi totul după aceea a decurs normal. E cel mai bun curs pe care l-am întâlnit. Toate cele bune."
Ştefan Dascălu, Caraş-Severin
"Eu acum sunt înscrisă la un curs Cambridge şi acolo am o colegă de la care am aflat despre acest curs. După prima lecţie gratuită pe care am parcurs-o este o ideea foarte bună, acum am să învăţ paralel şi după acest curs."
Claudia Moldovan
"Am cumpărat recent cursul de limba engleză online şi sunt mulţumită de el. Pe lângă materialele pe care le mai am (curs scris de limba engleză, dicţionar), acest curs mă ajută să vorbesc corect limba engleză spre deosebire de un curs scris. Mă ajută că pot să ascult un cuvânt sau o propozitie de câte ori doresc eu până reuşesc să o pronunţ corect."
Dorina Pop
"Pentru mine, la vârsta mea este cel mai bun din câte am văzut, sunet bun, dicție clară, explicații cuprinzătoare, ușor de navigat, lesne de înțeles și reținut. Mă bucur că v-am "întâlnit" și felicitări."
Niculae Constantin
"Este un curs f. bun pentru cei care nu au facut engleza. Eu am urmat numai 6 saptamani engleza in Canada, anul acesta. Concediul s-a terminat si m-am bucurat f. multa cand v-am gasit. Pronuntia se invata f. bine prin metoda pe care o folositi. Oricum am sa-mi prelungesc abonamentul mereu pentru ca singura este mai greu, si pronuntia difera. Ma bucur nespus ca v-am gasit."
Anca Tănăsescu
"Cursul m-a cucerit imediat prin originalitate si simplitate."
Veronica Horghidan
"Cursul este foarte OK interersant si foarte bine detaliat si pentru incepätor ca mine este cursul fenomenal."
Claudia Vogl
"Mie mi se pare foarte bun. L-am recomandat cunoscutilor."
Ileana Rus
"Cursul este foarte accesibil pentru oricine vrea sa invete limba engleza fara profesori si sa dobandeasca notiunile elementare la nivel conversational."
Daniela Andriescu
"Este cel mai bun curs pe care l-am putut gasi online fara profesor, cu repetie activa a propozitiilor si a cuvintelor separat 24/24. Acest curs m-a ajutat extraordinar de mult in initierea acestei limbi mai ales ca se bazeaza pe repetitie si nu impune reguli de manual scolar."
Valerica Samoila
"Pentru incepatori mi se pare un curs foarte bun, clar si pe intelesul tuturor."
Florentina Dumea
"Ca incepator, mi se pare foarte bun. L-am recomandat cunoscutilor. Si ei sunt multumiti."
Teodor Roman
"Acest curs mi se pare foarte practic, e ca si cum ai avea un profesor care te invata.imi place. continuati sa-l faceti si mai bun ca veti avea succes. bafta"
Simona
"Este de departe cel mai bun curs dintre cele care se afla pe piata la ora actuala si credeti-ma ca stiu ce spun, fiinca am incercat cateva. Bravo si felicitari celor care l-au conceput."
Ioan Olariu
"Am aflat de curs de la o colega, este foarte bun, cel mai bun din cate am incercat pana acum"
Aneta Pavel
"Pentru nivel de incepatori e un curs foarte ok, din acest motiv am si achizitionat abonamentul. Am fi putut procura cursurile Eurocor sau altele asemanatoare, insa platforma folosita de dumneavoasta este cat se poate de accesibila"
Mihai Ferariu
"Pentru inceput, forma de invatare mi se pare incurajatoare pentru cineva care-si doreste foarte tare sa invete aceasta limba"
Gabriela Loghin
"Imi place foarte mult! E foarte ușor de parcurs, iar faptul că se repetă cuvintele și propozițiile mă ajută să rețin mai ușor. Ați făcut o treabă bună!"
Mariana U.

Începe să înveţi chiar acum!
Fă primii paşi în limba engleză fără să părăseşti camera
Ai nevoie de ajutor?